MónTerrassa
Torna la música al cicle infantil i juvenil del Districte Zero de Terrassa
  • CA

La Casa de la Música de Terrassa participa un any més al Cicle Infantil i Juvenil del Districte Zero amb la organització de dues activitats. Aquest Cicle que ja fa gairebé deu anys que funciona, pren com a premisa “que els infants i els joves són el públic de demà i és per això que és importantíssim oferir-los cultura de qualitat” informa en un comunicat l’entitat.

Les dues activitats que enguany organitza la Casa de la Música son la projecció de la pel·lícula ‘El Nen i el Món’ i un taller d’ukelele per a famílies.

La primera activitat -la projecció de la pel·lícula- tindrà lloc el proper dissabte 26 de març a El Vapor (C/ Mare de Déu dels Àngels, 76). La pel·lícula escollida ens proposa un viatge musical i oníric que il·lustra els dilemes del món actual sota la mirada innocent d’un nen. Les entrades es poden comprar a través del següent enllaç.

La segona activitat -el taller d’ukelele- tindrà lloc el 9 d’abril, també a la Casa de la Música de Terrassa. Salva Rey, autor del manual “Ukelelala, aprende a tocar el ukelele en familia” presentarà un nou mètode per als més petits de la família. Aquest mètode ha estat desenvolupat juntament amb l’educadora musical Sonia Jiménez. Tots dos ens presentaran el llibre que han escrit plegats i ens faran una classe d’ukulele en família molt especial. Hi poden assistir mares i pares amb infants a partir de 7 anys. Els adults poden optar per participar activament o bé quedar-se com a espectadors.

Els ukuleles els poden llogar per 5€ i quedar-se’l al final de la classe amb un 10% de descompte i rembolsament dels 5€, ja que la marca col·laboradora és de Terrassa.

Les entitats que conformen el Districte Zero de Terrassa: L’Embarral, la Llibreria Synusia, la Casa de la Música, Les Pisanes, el Tub d’Assaig 7.70 i el Corralito, participen programant diferents activitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa