MónTerrassa
Montserrat Roig i música del romanticisme, al Fem Sala

FEM SALA d’Amics de les Arts i Juventuts Musicals presenta, dins la seva programació, per aquest cap de setmana fins a dos espectacles ben diversos.

Aquest dissabte a les 21h, recital-homenatge a l’escriptora Montserrat Roig. És un homenatge especial, on a més de fer divulgació de l’obra de l’autora, també hi trobarem records, olors, colors i emocions de la vida de Montserrat Roig i el seu entorn més estimat. Montserrat Roig, forma part del grup d’escriptors que es donaren a conèixer a l’entorn de 1970, i que, després de tres dècades de postguerra, van marcar un punt d’inflexió en la història de la literatura catalana.

L’actriu i directora de teatre Mònica Lucchetti, narra i descriu passatges plens de vida, d’intensitat i passió, d’amor a l’escriptura, de moments colpidors per la lluita contra les injustícies d’uns anys de turbulències socials i de canvis profunds. La cantant Tànit Navarro, interpreta cançons que li agradaven a l’escriptora. (Chanson francesa, poemes musicats o alguna cançó del seu amic Ovidi…) i el músic i compositor Carles Beltran ha volgut crear algunes notes pels textos de Roig.

I diumenge, a les 18h, Un viatge pel romanticisme amb un concert de viola, clarinet i piano que ens endinsarà al Romanticisme musical de Rússia, Itàlia i Alemanya. El Trio Koa presenta un recorregut ple de passió, virtuosisme i delicadesa. Tot i així, abans es farà una parada per descobrir un corrent artístic que sorgí després: l’impressionisme francès, el qual també mostrarà una àmplia gama de colors. Obres de Debussy, Txaikovsky, Rakhmàninov, Lovreglio i Bruch es podran escoltar.

Nou comentari

Comparteix