MónTerrassa
El mNACTEC de Terrassa obre de nou amb entrada gratuïta i restriccions
  • CA

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) reobrirà les portes el proper dissabte, 13 de juny, amb les mesures preventives i les recomanacions sanitàries i higièniques prescrites, i amb totes les condicions necessàries per facilitar l’acollida de visitants.

Per la seva tipologia, el mNACTEC està inclòs al grup de “Ciència i innovació” i no al grup “Activitats culturals i d’oci” en el pla de desescalada del Govern espanyol i, per tant, només pot obrir a partir de la Fase 2. El Museu obrirà amb l’horari d’estiu, de 10 a 14.30 h, de dimarts a diumenge, i l’entrada serà gratuïta fins al 30 de juny. La reobertura es farà en la modalitat de visita lliure, que permetrà als visitants descobrir pel seu compte les exposicions sobre temes relacionats amb la ciència, la tecnologia i la indústria, així com l’edifici modernista que acull el Museu.

L’aforament del mNACTEC es limitarà a un terç del màxim permès i de moment no s’hi acceptaran visites en grup ni s’hi programaran activitats. La mascareta serà obligatòria durant la visita al Museu i es disposarà de gel hidroalcohòlic per als visitants a la recepció i a diferents espais. Els fulletons per a la visita es podran descarregar mitjançant codis QR a la recepció.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa