MónTerrassa
#MiremElPassat, recull de fotografies antigues del primer terç del segle XX
  • CA

PROGRAMA FIRA MODERNISTA DE TERRASSA 2021

Casa Pasqual Sala (CECOT)
Els dies 8 i 9 de maig, de 10 a 18 h
Del 10 de maig al 30 de juny, de dilluns a divendres de 9 a 15 h
Exposició #MiremElPassat

L’antic magatzem Pasqual Sala (CECOT) acollirà l’exposició #MiremElPassat, que és un recull de fotografies antigues del primer terç del segle XX.

Són imatges que ens parlen de la vida i els costums d’aquella època, de llocs i de maneres de fer que avui podem reconèixer amb curiositat i sorpresa. Instants immortalitzats en blanc i negre que, un segle després, han tornat a l’actualitat gràcies a l’èxit de la seva difusió a les xarxes socials, amb l’etiqueta #MiremElPassat.

Els autors de les imatges van ser persones relacionades amb la Diputació de Barcelona i d’altres totalment alienes, les famílies de les quals van cedir generosament el seu llegat fotogràfic.

La Diputació de Barcelona mitjançant el seu Gabinet de Premsa i Comunicació i el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local, el Museu Marítim de Barcelona, el Museu d’Arts Escèniques de Barcelona conjuntament amb l’Arxiu General de la Diputació de Barcelona, han fet possibles la recuperació i la transmissió d’aquest patrimoni comú, una mirada al passat que ens convida a reflexionar sobre el nostre present i futur

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa