MónTerrassa
Miqui Giménez elegit “Músic de l’Any a Terrassa 2020”
Miqui Giménez ha estat escollit Músic de l'Any a Terrassa 2020
Miqui Giménez ha estat escollit Músic de l’Any a Terrassa 2020 | Enfoc

!--akiadsense-->

En la proximitat del dia de Santa Cecília, patrona de la música, Miqui Giménez ha estat escollit, per Enfoc Musical, “Músic de l’Any a Terrassa 2020”. L’elecció és un reconeixement a la seva trajectòria com a músic implicat activament en iniciatives de caràcter popular i de divulgació musical a la nostra ciutat, tasca realitzada principalment com a membre del grup dels Ministrils del Raval i també duent a terme espectacles infantils i familiars, segons ha subratllat l’entitat impulsora en un comunicat.

Giménez també és conegut com a dinamitzador d’activitats culturals i lúdiques, organitzant actualment la Setmana de Jocs de Carrer Terrassa o participant en esdeveniments diversos de Cultura Popular (Ball de Reis de Terrassa, ball de Serrallonga…). I continua actualment la seva tasca docent com a mestre d’educació infantil i músic, i en la seva trajectòria ha editat diverses publicacions, entre elles el CD “Canta-me’n una,canta-me’n dues”, recull de cançons tradicionals infantils i darrerament l’any 2018 va publicar conjuntament amb el Biel Pubill, el llibre “Quina Canya, joguinetes” on ensenyen a construïr instruments musicals i joguines amb canyes als més petits de la casa. Miqui Giménez ha rebut altres reconeixements: Terrassenc de l’any (2018) organitzat pel Centre Cultural el Social o el capgròs de l’any (1997) del Casinet de l’Espardenya.

L’acte de lliurament del premi serà proper 21 de juny de 2021 coincidint amb el Dia internacional de la Música, amb la presència del consistori i representants de diferents entitats culturals i musicals de la ciutat Els anteriors guardonats del músic de l’any a Terrassa han estat: Josep Freixas (2014), Lydia Campà (2015), Miquel Farré (2016) i Josep Maria Farràs (2017), José Ávalos (2018) i Joan Casals (2019) a qui fa una setmana se li va lliurar el guardó en un acte intimista degut a la situació sanitària actual.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa