MónTerrassa
Els Minyons de Terrassa volen traslladar-se a les naus de Cal Reig
  • CA

La colla castellera Minyons de Terrassa vol continuar el seu creixement i busquen un local que els permetin afrontar els nous reptes del segle XXI i es plantegen traslladar-se a Cal reig i vendre l’actual edifici del carrer del Teatre.

Els malva es presentaran al concurs, obert per l’Ajuntament de Terrassa, per a la cessió de les naus de “Cal Reig” al carrer Mare de Déu dels Àngels, 21. La colla ha aprovat aquest projecte en una assemblea celebrada aquest diumenge 12 de setembre a la Sala Crespi per àmplia majoria dels socis. Aquest concurs, que és per a la cessió de les naus per un temps de cinquanta anys, exigeix una important inversió econòmica per a fer les reformes i l’adequació de les naus per les necessitats de la Colla. És per això que l’assemblea ha autoritzat a posar a la venda el local actual de la colla situat a la Casa Jacint Bosch per a poder assumir la inversió en cas que el seu projecte sigui l’escollit.

Casa Jacint Bosch, seu dels Minyons de Terrassa, al carrer del Teatre | Wikipedia

L’actual seu dels Minyons, situada al carrer Teatre 4-6, va ser adquirida en dues vegades, el 1988 que van comprar la Casa Jacint Bosch i el 2001 en que van comprar la finca annexa situada al carrer Teatre, 6. Durant tot aquest temps la Colla ha adequat la seva seu a les necessitats que requereix una colla gran com són els Minyons de Terrassa. Tanmateix ara aquestes instal·lacions queden petites i són poc adequades per la pràcticacastellera d’una Colla del nivell dels Minyons.

Casa Jacint Bosch, la seu modernista dels Minyons de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa