MónTerrassa
Miki Nuñez actuarà a la segona edició del Clotilde Fest
  • CA

Sara Roy, Miki Nuñez, Suu, Els Amics de les Arts i Manel actuaran a la segona edició del festival Clotilde Fest en tres concerts programats entre el 2 i el 4 d’octubre. El Palau Robert i l’Agència Catalana de la Joventut organitzen amb el suport d’Europa FM, FLAIXBAC, iCat i Creu Roja Catalunya la segona edició del certamen de música gratuït adreçat al jovent. Sara Roy i Miki Nuñez actuaran el 2 d’octubre; Suu i els Amics de les Arts, el dia 3, i Manel el dia 4.

En un comunicat, els organitzadors han destacat l’objectiu de donar suport a grups de música “en una conjuntura difícil com l’actual a conseqüència de la covid-19. El festival musical s’organitzarà amb totes les mesures de seguretat vigents i amb un nombre limitat d’assistents que hauran de fer la reserva prèvia.

Enguany s’incorporen al Clotilde Festival i al seu cartell de luxe l’emissora Flaixbac i la Creu Roja Joventut, completant així un gran equip dedicat a promoure la cultura i el lleure responsables entre el jovent del país.

Es podran aconseguir invitacions per assistir als concerts els titulars del Carnet Jove. Des de la pàgina principal del web www.carnetjove.cat podran enllaçar al lloc “Connecta’t” per guanyar una invitació doble per a un dels tres concerts. El període de participació serà del dilluns 15 al dilluns 28 de setembre. El sorteig es farà el dia 29. Es donaran 62 premis de 2 invitacions per cadascun dels tres concerts, una invitació per la persona titular premiat/da i l’altre per la persona acompanyant que determini. En el cas de menors de 16 anys, l’acompanyant caldrà que sigui el pare, la mare o tutor/a o l’adult que aquests autoritzin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa