MónTerrassa
Els Mercats de la Fira Modernista de Terrassa
  • CA

Aquest cap de setmana, dies 7 i 8 de maig, tindrà lloc la Fira Modernista de Terrassa. A més de les desenes i desenes d’activitats culturals, lúdiques i socials que s’oferiran també hi haurà un espai dedicat al comerç i la gastronomia. Enguany, podrem gaudir de tres tipus de mercats diferents:

Mercat d’Alimentació Artesana

Ubicat a la Rambla d’Ègara tindrà un horari de dissabte de 10 a 22.00 hores, i diumenge de 10h a 21:00 hores. Comptarà amb una gran exposició i venda de productes d’alimentació d’elaboració artesana. Amplia oferta de productes naturals, de pagès, de proximitat, ecològics, de gran qualitat i diversitat al vostre abast, fets amb processos artesanals per delectar els paladars més exigents.

Mercat d’Artesania i d’Oficis

Situat a la Plaça Freixa i Argemí tindrà l’horari de dissabte de 10 a 22.00 hores i diumenge de 10h a 21:00 hores. Podem observar l’interior del Parc de Sant Jordi on trobarem els millors productes naturals i exclusius arribats d’arreu de Catalunya: articles de fusta, ceràmica, bijuteria, teixits, cuir, ungüents, sabons, il·lustracions, perfums o enquadernacions, entre molts altres. I a més, en el mateix recinte podrem descobrir una complerta Mostra d’Oficis tradicionals emblemàtics i representatius del modernisme, creant un escenari creatiu, cultural i artístic de la mà dels millors artesans del país. També les exposicions d’Amics de les Arts, l’agrupació de Pessebristes o les entitats Amics de Canjayar i Associació Tijoleña i Abrucena.

Mercat de la Independència

Durant la Fira les entrades del Mercat i les parades interiors lluiran les millors gal·les i vestits modernistes, amb un concurs d’ambientació de parades. Serà el dissabte al matí quan en podrem gaudir. D’altra banda, també durant el cap de setmana, trobarem parades de pagès ambientades al pati del davant de la Farmàcia Albinyana i al soterrani del Mercat de la Independència, tant dissabte, podreu gaudir de la gastronomia del mercat. Tapes i platets per fer un mos dins de les rutes de visita de la fira.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa