MónTerrassa
‘El meravellós viatge de la Lea’ arriba al Teatre Alegria aquest diumenge
  • CA

El meravellós viatge de la Lea de la companyia de teatre La Banda arriba al Teatre Alegria de Terrassa. L’obra es podrà veure diumenge 20 de febrer a les cinc de la tarda i s’emmarca dins la programació familiar del programa Terrassa Arts Escèniques. Concebut com un one woman show, al llarg de l’espectacle la interacció amb el públic és constant, seguit el fil d’un univers íntim i poètic a través d’un viatge en caravana.

Mercè Vila Godoy i Glòria Sirvent, al capdavant de la companyia La Banda, ha estat les creadores d’aquest espectacle de teatre musical en format íntim on conflueixen diverses disciplines. “Les arts escèniques cobren sentit amb els petits objectes, joguines que prenen vida a través de la càmera, moments bojos i surrealistes plens d’humor i de comèdia, la tradició oral d’explicar contes, ombres xineses i fins i tot la gastronomia”, explica el programa en un comunicat.

El Meravellós viatge de la Lea és un espectacle de teatre musical que “explora les motivacions de qualsevol nena i nen mentre veiem els seus somnis, desitjos, raonaments, inquietuds, pors i emocions”, afegeixen. La protagonista és una nena de cinc anys i el seu univers interior mentre fa un viatge d’estiu en caravana amb les seves dues mares, cap a la Playa de las Langostas. Un destí utòpic i fantasiós, que fa còmplice al públic d’un viatge a través de les diversitats culturals i familiars.

Aquest espectacle està recomanat a un públic familiar i infants a partir de 5 anys.

Terrassa Arts Escèniques

Terrassa Arts Escèniques (T.A.E) és el departament del Servei de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Terrassa que s’ocupa de proveir la ciutat d’una programació estable de teatre. T.A.E gestiona el dos teatres municipals, el Teatre Principal i el Teatre Alegria. A més, participa de diferents projectes i activitats en l’àmbit de les arts vives a la ciutat de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa