MónTerrassa
Marc Sala, nou presentador del programa matinal de La 1
  • CA

El periodista de Terrassa Marc Sala ha estat escollit per Televisión Espanyola per presentar el programa Las Mañanas de la 1, aquesta temporada 2021-22. Ho farà a partir d’aquest mateix mes de setembre i acompanyat per Sílvia Intxaurrondo, amb l’objectiu de mantenir el liderat del gran programa matinal. ‘La Hora de la 1’ serà un programa d’anàlisi, de debat i d’entrevistes, presidit “pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització”; es narrarà l’actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.

Marc Sala (Barcelona, 1976) és llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Després de treballar en mitjans locals a Terrassa i en la redacció de Radio Barcelona, el 1994 es va incorporar a la redacció d’RNE a Catalunya, on va exercir de redactor i editor d’informatius. El 2004 es va traslladar a la redacció d’RNE a Madrid, on es va encarregar de l’edició i presentació d’informatius com ‘España les 8’ o ’14 Horas’. També va ser subdirector del programa ‘En dias como hoy’.

Al 2013 va retornar a Catalunya i es va incorporar a informatius de TVE per presentar i editar ‘L’informatiu’. Entre 2016 i 2018 va ser subdirector de coordinació d’informatius i programes d’RTVE Catalunya. De nou a Madrid, va ser presentador i director de ‘La nit en 24 Hores’ en les temporades 2018/2019 i 2019/2020. Des de setembre de 2020 estava al capdavant de l’informatiu ‘24 Horas’ d’RNE.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa