MónTerrassa
Marc Ribas presenta un “Joc de cartes” amb una gran novetat
  • CA

Aquesta setmana, arrenca la sisena temporada de “Joc de Cartes”, presentada pel cuiner de Terrassa Marc Ribas, amb una imatge del tot renovada i carregada de novetats. El programa ha renovat completament la imatge gràfica: logotip, tipografia, icones, color.

És el “Joc de cartes” de sempre, però amb una imatge nova i adaptada al 2022. Una altra de les novetats d’aquesta temporada és el “Plat estrella” que Marc Ribas triarà en cada programa. De tots els plats que es tastin a cada capítol, en Marc escollirà el seu preferit, aquell plat que cuidi més l’equilibri entre tots els ingredients, que identifiqui el territori i que es pugui replicar més fàcilment. El restaurant que l’hagi elaborat s’endurà 0,5 punts més a la nota final. Aquest guardó pot alterar encara més la classificació final i, per què no, convertir en guanyador el restaurant que l’hagi cuinat.  

Aquesta sisena edició tindrà 13 capítols i un programa resum, en què es visitaran 52 restaurants. Per primer cop a la història, el “Joc de cartes” viatjarà fora de Catalunya, fins a Madrid, per buscar una tradició tan catalana com la de menjar calçots. Calçots i peus de porc, arrossos, mandonguilles amb sípia, pop, entrecots i fins a 624 plats diferents que passaran per les mans de Marc Ribas. 

El millor restaurant amb vistes del Montseny

Aquest dimecres, dia 7 de setembre, començarà a les deu de la nit la temporada amb un primer programa dedicat al Montseny. El cuiner farà una escapada al parc natural més antic de Catalunya per trobar el millor restaurant amb vistes al Montseny.

En primer lloc, es pararà a Espinelves per visitar el Mas La Rovira, on el Robert Tortadès i la Natalia Montalbo volen diferenciar-se dels típics restaurants de muntanya aportant un toc innovador a la seva cuina. La segona parada serà al restaurant Can Berri de Viladrau, el pla B que va salvar l’Hèctor Bayarri de l’atur gràcies a l’experiència culinària del seu fill, Eloy Bayarri.

I la ruta s’acabarà a Arbúcies, al Molí de les Pipes, un restaurant ubicat al bell mig del Montseny i que porta tres generacions en mans de la família del Francesc Pascual i la Cèlia Planasdemunt. Qui s’endurà a casa el premi de 3.000 euros i es coronarà com el millor restaurant amb vistes al Montseny?

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa