El periodista Manel Fuentes, conegut també per ser un fan incondicional de Bruce Springsteen, puja al escenaris de tant en tant per cantar les cançons del conegut cantant nord-americà. Aquest diumenge 24 d’octubre a les 18:00h ho farà al a Sala d’Actes de la Factoria Cultural de Terrassa, on interpretarà temes emblemàtics del Boss i d’altres artistes que l’han inspirat. L’espectacle porta per nom La vida amb Bruce i segons La Factoria Cultural es tracta de “cançons de Bruce Springsteen -i també d’altres artistes- que l’han inspirat al popular presentador i músic Manel Fuentes. Una vetllada plena de cançons d’esperança i somnis; d’amor i resistència”.

Des de fa més d’una dècada, Manel Fuentes posa la veu i la guitarra encarnant a Bruce Springsteen, una manera de retre homenatge al seu ídol preferit. Anteriorment oferia concerts amb la seva banda, The Spring’s Team, i ara ho fa en un format íntim i acústic acompanyat de teclat i violí. Fuentes farà un repàs dels temes més inspiradors i de més èxit del cantant nord-americà per fer del concert una vetllada plena d’emotivitat pel públic que reviurà temes que formen part de la banda sonora de les seves vides.

La funció té una duració de 90 min, el preu és de 22€ i ja es pot reserva l’entrada en aquest enllaç.

Manel Fuentes

Manel Fuentes és un periodista, comunicador i presentador de ràdio i televisió barceloní. Es va endinsar al món de la ràdio catalana a mitjans de la dècada dels 90 i el 1997, ja va obtenir un Premi Ondes al millor programa de ràdio per Ex aequo. És conegut per ser col·laborador del programa Crónicas Marcianas entre 1997 i 2001, o més recentment, també per dirigir i presentar El matí de Catalunya Ràdio entre els anys 2009 i 2013. També un humorista i artista, fan incondicional de Bruce Springsteen, que des de fa una dècada ret homenatge pujant als escenaris i cantant cançons del seu ídol.

Nou comentari