MónTerrassa
El mag Shado dona el tret de sortida a la Temporada BBVA Familiar
  • CA

La Temporada BBVA Familiar de la Factoria Cultural de Terrassa arrenca aquest diumenge 12 de setembre amb el mag Shado i el seu espectacle “Subliminal“, a les 17:00h. A “Subliminal”, el públic serà partícip d’un xou on demostra com estem controlats i com es pot accedir a la nostra ment a través de la suggestió, un espectacle que obre portes allò desconegut i sorprenent.

Shado és un mag influencer que ha aconseguit trencar els esquemes de la màgia tradicional. Amb un look urbà i una màgia innovadora, s’allunya del clàssic mag de vareta i sorprèn al públic amb números de pickpocket, mentalisme i màgia urbana. Nascut a Martorell, en poc temps s’ha convertit en el mag més icònic de la cadena Telecinco arran del seu debut al programa de joves promeses Got Talent on va destacar com a carterista robant-li la cartera a Risto Mejide.

L’espectacle té una duració total de 70 minuts i el preu és de 15€ per persona. Les entrades ja es poden comprar en aquest enllaç.

La Temporada BBVA Familiar continuarà amb el grup musical Xiula, el 19 de setembre, el musical Pinotxo, el 26 de setembre, el grup de percussió Mayumaná, el 14 de novembre, un musical de tribut al clàssic mexicà Coco, el 12 de desembre, el circ de l’any amb els Tub d’Assaig 7.70, el 2 de gener, circ acrobàtic xinès, el 16 de gener, i la dansa familiar El Trencanous, el 22 i 23 de gener.

L’espectacle Pinotxo, que tindrà lloc el 26 de setembre | Factoria Cultural de Terrassa

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa