MónTerrassa
El reconegut mag Dakris aterra a Terrassa per fer distorsionar la realitat
  • CA

L’il·lusionista i reconegut mag valencià Dakris, Premi Nacional de Màgia 2022, actuarà a Terrassa el proper dissabte 3 de desembre a les 21:00h a la Factoria Cultural de Terrassa amb una única funció del seu iReality, un espectacle que “distorsiona el concepte de la realitat“. Conegut com el “mag invisible“, Dakris a un espai on “es poden fer accions impossibles de realitzar per qualsevol persona humana”.

Es tracta d’un viatge a un món paral·lel on les regles es veuen modificades. “Una dimensió paral·lela on tele transportar-se, desaparèixer o viatjar en el temps és possible si se’n coneixen els secrets. Una proposta dinàmica i divertida farcida de màgia i il·lusió que canvia i distorsiona el concepte actual de la realitat“, exposen en un comunicat.

Les entrades ja estan a la venda i es poden adquirir en aquest enllaç, amb uns preus que oscil·len entre 18 i 15 euros.

Dakris va fer desaparèixer una torre de la Sagrada Famíilia

Dakris és un dels talents emergents del món de la màgia, arribat d’una nova generació de joves mags. Dins la comunitat màgica, és dels mags amb més repercussió i impacte mediàtic, després de fer-ser popular per diversos trucs, com fer desaparèixer una torre de la Sagrada Família. Una autèntica barbaritat per a qualsevol ment racional. 

Premi a Millor mag de l’any

Ha estat guardonat amb prestigiosos premis tant a nivell nacional com internacional, com el Premi Millor Mag de l’any i el Primer Premi Nacional de Màgia d’Espanya, entre d’altres. També ha treballat i tingut presència als mitjans de comunicació, exercint d’il·lusionista creatiu a El hormiguero o als programes del Mago Pop per al canal Discovery Max.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa