MónTerrassa
L’OSV porta a Terrassa la “Segona Simfonia” de G. Mahler
  • CA
Presentació del concert de l'OSV a Terrassa
Presentació del concert de l’OSV a Terrassa | Ramon Navarro

!--akiadsense-->

Els propers dies 6 i 7 d’octubre, l’Orquestra Simfònica del Vallès afronta un dels reptes de la temporada: interpreta per primera vegada la Segona Simfonia de Gustav Mahler (també anomenada “La resurrecció”) i així donar continuïtat al cicle iniciat la temporada passada amb la Quarta Simfonia, amb Víctor Pablo Pérez també al capdavant.

El dissabte 7 d’octubre (18.30h) ho podrem veure en el marc de la 22ª temporada del cicle Simfònics al Palau, una coproducció amb el Palau de la Música Catalana i també es podrà gaudir un dia abans, divendres 6 (21h) en la 3a temporada dels concerts simfònics de l’OSV al Centre Cultural Terrassa. Maria Espada, soprano i Anna Alàs i Jové, mezzosoprano seran les veus que acompanyaran al Cor Madrigal (Mireia Barrena, directora) i a la Polifònica de Puig-Reig (Josep Maria Conangla i Emmanuel Niubò, directors) en la imponent simfonia del genial compositor austríac.

El concert està dedicat al projecte social Música en Vena, una associació sense ànim de lucre dedicada a la millora de les estades hospitalàries de pacients, familiars i personal sanitari a través de la música en directe

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa