MónTerrassa
“Los herederos de la tierra”, rodada a Terrassa, arriba a Netflix
  • CA

La sèrie “Los herederos de la tierra”, rodada a Terrassa, aterra aquest divendres 15 d’abril a la plataforma Netflix. El rodatge d’aquesta sèrie televisiva espanyola va tenir lloc en diverses localitats catalanes, com Barcelona, Girona, Tortosa i Tarragona, i també va fer parada a la nostra ciutat. En concret, l’escenari escollit per plasmar algunes escenes va ser la majestuosa Seu d’Ègara. Va tenir lloc el novembre de 2020 on l’església de Sant Miquel es va convertir en una sinagoga mentre que l’església de Sant Pere va acabar transformada en un port medieval de Barcelona. Per la gran quantitat d’atrezzo disposat però s’haurà de tenir molta paciència i molt ull clínic per acabar reconeixent-les a la petita pantalla.

Es tracta de la seqüela del multivenut i premiat llibre La catedral del mar, i en aquesta ocasió el protagonista és Hugo Llor, un noi de 12 anys que passa la major part del seu temps pels carrers d’una Barcelona tardomedieval de l’any 1387. El seu dia a dia transcorre a les drassanes i el seu somni és arribar a convertir-se en un artesà constructor de vaixells. El seu destí però és incert i no té una vida fàcil. Noi solitari amb una mare distant, el seu únic suport és un ancià venerat: Arnau Estanyol.

La sèrie, basada en la novel·la homònima d’Ildefonso Falcones, ha estat produïda per Atresmedia, Televisió de Catalunya i Netflix, amb la col·laboració de Diagonal TV. La temporada està formada per un total de vuit episodis de menys d’una hora de duració cadascun. Entre el planter d’actors i actrius que s’hi poden veure hi ha Yon González, Michelle Jenner, Elena Rivera, Rodolfo Sancho i el terrassenc Pere Arquillué. I si pareu atenció, podreu veure també alguns extres camuflats amb cares reconegudes per a la població egarenca, com l’escriptor Vicenç Villatoro. Està previst que de cara a l’any vinent, 2023, Antena 3 i Tv3 la puguin emetre en obert, gràcies a l’acord arribat amb l’empresa nord-americana.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Joan a abril 24, 2022 | 12:32
    Joan abril 24, 2022 | 12:32
    Una sèrie feta a Catalunya. La Catalunya medieval. Feta per actors catalans i en un perfecte castellà...... Després s'ha de doblar (pels mateixos actors) al català. Així és el nostre país.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa