MónTerrassa
L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 fa lluir Beethoven a l’Auditori
  • CA
L'Orquestra de Cambra Terrassa 48
L’Orquestra de Cambra Terrassa 48 | cedida

!--akiadsense-->

El diumenge 13 d’octubre l’Orquestra de Cambra Terrassa 48, dins del projecte de portar la integral simfònica de L. v. Beethoven als escenaris catalans, va presentar a l’Auditori Municipal de Terrassa dues de les nou simfonies del genial compositor: la núm. 3 (Heroica) i la núm. 4. Dues obres cabdals de la literatura musical universal. Per portar a terme aquestes composicions l’orquestra va comptar amb l’ampliació de la seva plantilla, sobretot en la secció de vents i metalls, així com la percussió.

La direcció va anar a càrrec del mestre Xavier Puig, una de les batutes més importants del panorama musical català. La seva va ser una versió enèrgica, pasional i emotiva, però a l’hora precisa i rigorosa. El públic integrat per més de dues-centes cinquanta persones va saber reconèixer l’esforç dels músics regalant al final de cadascuna de les dues simfonies una llarga ovació.

El proper concert de la Temporada de Música Clàssica octubre 2019-20 serà el recital del dissabte 26 d’octubre a les 20h a càrrec de la soprano Monserrat Martí Caballé i el baríton Luís Santana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa