MónTerrassa
Les Llunes de Plutó de Caïm Riba arriben a Terrassa
  • CA

Les Llunes de Plutó de Caïm Riba arriben a Terrassa el proper 12 de Desembre. “Molt contentes per la rebuda que ha tingut ‘Llunes de Plutó’ des de la seva sortida al març del 2021 fins ara, i que ens ha portat a més de 20 poblacions de Catalunya , ens fa especial il·lusió anunciar-vos que presentarem aquest disc a la Nova Jazz Cava de Terrassa el proper 12 de desembre a les 19:00 hores “.

Caïm Riba presenta Llunes de Plutó (RGB Suports 2021), un disc alegre i ple de positivitat que ha estat concebut entre la gira Nararai i el confinament. El seu moment vital i la inesperada visita de la pandèmia global han aportat al nou treball un caràcter més fresc i despreocupat on es reforça el so ric i electrònic que sempre l’ha acompanyat.‘A la ciutat’ n’és una bona mostra.

Caïm Riba neix a Formentera a la dècada dels 70 en un marc cultural molt important. És fill del músic Pau Riba i de Mercè Pastor, i passa la infantesa envoltat d’artistes i bohemis, fet que li fa créixer una inquietud creativa enfocada a la música. Caïm Riba ha aconseguit ser un dels grans compositors i guitarristes del nostre país. L’any 1996, després d’uns anys d’exercir de guitarrista amb el seu pare i algunes formacions més, crea junt amb el seu germà Pauet Riba, el grup de música i arts visuals PASTORA. 4 anys més tard l’actriu i cantant Dolo Beltran s’afegeix al projecte on exercirà com a lletrista i cantant, encarregant-se en Caïm de la totalitat de les composicions musicals del grup. En aquests primers anys compondran el hit LOLA, tema amb el qual van aconseguir una gran popularitat, i que va ser el punt de partida d’una llarga carrera farcida d’èxits. Amb el grup Pastora, Caïm ha compost grans temes de ball on l’electrònica i els sintetitzadors han tingut un lloc de privilegi. Cançons que des de fa 20 anys han sonat en els millors escenaris de tot l’Estat.

En el 2014 comença carrera en solitari, amb el seu primer disc, «a306km». Un projecte en Català i més orgànic que respon a la seva necessitat d’expressió més intima. En el 2018 edita el segon, «Nararai».

Actualment està presentant el seu darrer treball, Llunes de Plutó, que s’editarà el 5 de Març de 2021.

A banda Dels seus projectes personals, també exerceix com a productor musical i com a guitarrista i cantant, acompanyant altres artistes com l’Eduard Costa (Amics de les arts/Últim Indi), l’Ivette Nadal, en Pol Cruells, o en Raül Bonilla.

Terrassa Música Moderna és la programació estable de música moderna organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa.

www.terrassamusicamoderna.cat
Terrassa Música Moderna (TMM)

Servei de Cultura – Ajuntament de Terrassa
C/ Font Vella, 28
08221 – Terrassa (BCN)

Horari: De Dilluns a Divendres. De 9h. a 14h. i de 16:30h. a 20:30h.
Dissabtes. De 11h. a 14h. i de 16:30h. a 20:30h.
Diumenges. Tancat.
T. 93 783 27 11 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa