MónTerrassa
Lluís Homar s’endinsa a Terrassa a la ‘Terra Baixa’
  • CA

Arriba a Terrassa l’obra més representada del teatre català. El proper diumenge 5 de novembre el Centre d’Arts Escèniques de Terrassa – CAET presenta Terra Baixa, el popular text d’Àngel Guimerà, interpretat perLluís Homar, ara sota la direcció de Pau Miró.

Terra Baixa ha estat una referència per a Lluís Homar tota la vida. Després de fer l’obra de Guimerà als 16 anys va decidir ser actor, i un moment molt recordat de la seva trajectòria l’hem de situar al 1990, com a protagonista de la mítica posada en escena de Fabià Puigserver. La potent interpretació d’Homar, que ara assumeix els papers de l’obra sol a l’escenari, es podrà veure a les 18h al Teatre Principal de Terrassa.

Sinopsi

En Sebastià i la Marta (de la terra baixa) festegen, però per pagar els deutes, en Sebastià s’ha de casar amb una pubilla de bona família. Com que tothom s’imagina que la Marta festeja amb ell, cap pubilla el vol per marit. Per tapar aquesta situació, ell decideix casar la Marta amb algú de fora. A través d’en Tomàs, que és l’únic que no sap res del muntatge, sap d’en Manelic (de la terra alta), un pastor, a qui proposa en matrimoni la Marta.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa