MónTerrassa
Es lliuren els premis literaris Bartra, Anna Murià i Soler i Palet
  • CA
Els guardonats dels premis Agustí Bartra de Poesia i de Narracions Curtes Josep Soler i Palet
Els guardonats dels premis Agustí Bartra de Poesia, Anna Murià de Contes i de Narracions Curtes Josep Soler i Palet | AJ. Terrassa

!--akiadsense-->

La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, va participar aquest dimarts a la tarda en l’acte de lliurament del I Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de Contes, del XVI Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia i del X Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet. Els certàmens estan organitzats per l’Ajuntament de Terrassa amb la col·laboració de l’Ateneu Terrassenc (Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet) i els Amics de les Arts i Joventuts Musicals (Agustí Bartra de Poesia i Anna Murià de Contes.

L’acte va tenir lloc a la Biblioteca Central de Terrassa. El treball guanyador del Premi Ciutat de Terrassa Anna Murià de Contes ha estat “La perla ardent”, de Jaume Ferrer Sancho. Marta Pérez i Sierra ha estat la guanyadora del Premi Ciutat de Terrassa Agustí Bartra de Poesia amb el treball “Punta de plom”; mentre que els tres treballs guanyadors del Concurs de Narracions Curtes Josep Soler i Palet han estat Mònica Bofill Bacardit amb l’obra “L’Enriqueta” (3r premi); Jordi Martínez Pallejà amb l’obra “Leviatan 4,0” (2n premi); i Elena Polanco Duran amb l’obra “La Tinyosa” (1r premi).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa