MónTerrassa
[FOTOS] El Programa Cultural del curs 17-18 ja té guanyadors
  • CA

Aquest dilluns, el Centre Cívic Avel·lí Estrenjer (Plaça de la Cultura, 5 – Terrassa) va acollir el lliurament dels premis del Programa Cultural del curs 17-18. Enguany el tema a desenvolupar ha estat l’equitat i coeducació a l’esport i en el concurs han participat 22 centres d’ensenyament, presentant un total de 1721 dibuixos, 61 còmics, 419 redaccions i 171 fotografies. El jurat ha estat format per membres de la Regidoria LGTBIQ de l’Ajuntament de Terrassa.

!--akiadsense-->

Els finalistes i guanyadors (en negreta) de les diferents modalitats convocades són els següents:

DIBUIX BENJAMÍ: Mariam Chreta, Lucia i Fatima El Asri de l’escola Roc Alabern, Marma de l’escola Antoni Ubach i Bernat Planas de l’escola Joaquima de Vedruna.

DIBUIX ALEVÍ: Iñaki Fernandez i Paula Cerdan de l’escola Pere Viver, Vicky Fresneda de l’escola Joaquima de Vedruna, Aya Mouloud de l’escola Antoni Ubach i Alba Seró de l’escola França.

DIBUIX INFANTIL: Ismail El Koudni i Lucia Martinez de l’Ins. Can Jofresa i Aitor Zarzuelo, Lia Cònsul i Ivet Sanchez de l’escola Mare de Déu del Carme.

CÒMIC: Naiara Alvarez de l’escola Goya, Sana Khayat, Alexander Chachapoya, Natàlia Ortega i Valeria Quiñonez de l’Ins. Santa Eulàlia i Aida Lazaro i Judit Aguilar de l’Ins. Can Jofresa.

CONTE O RELAT BREU INFANTIL: Lucia Milà, Carla Oyonarte i Lara Andreu de l’escola Mare de Déu del Carme, iris Jativa de l’Ins. Santa Eulàlia i Cristina Romero de l’Ins. Can Jofresa.

CONTE O RELAT BREU CADET: Marina Luque, Meritxell Herrera i Carla Arasanz de l’Ins. Montserrat Roig, Lucia Escribano de l’escola Goya i Nerea Laporta de l’Ins. Santa Eulàlia.

FOTOGRAFIA: Lucia Escibano i David Lao de l’escola Goya, Miriam Guzman i Paula Liébana de l’Ins. Egara i Miquel Gonzalez de l’escola Joaquima de Vedruna.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa