MónTerrassa
L’irreverent cabaret amb crítica social de Glòria Ribera, a Terrassa
Gloria Ribera porta el seu espectacle al Teatre Alegria
Gloria Ribera porta el seu espectacle al Teatre Alegria | Cedida

!--akiadsense-->

Terrassa Arts Escèniques presenta el proper diumenge 28 de febrer a les 18h al Teatre Alegria Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria, un provocador i irònic espectacle de Gloria Ribera que combina la crítica social i l’entreteniment. Un relat subversiu crític amb l’amansiment de les masses que s’acompanya de cuplets, tangos, pasdobles i fins i tot ritmes electrònics.

Graduada en art dramàtic per l’Institut del Teatre i formada en cant clàssic, violoncel i escriptura creativa, Gloria Ribera és una ferma defensora de la recuperació del tradicional cuplet. I en aquesta obra ho fa secundada a l’escenari per Amalia Calderón Argelich, Joan Escrivà-Escolà i Marta Gibal Blanch.

Sinopsi de l’obra

Què passaria si un dia les drogues més perilloses, les més perjudicials i addictives fossin no només legals i assequibles, sinó també subministrades als més dèbils? Hi ha estudis que revelen que beure llet de vaca podria ser més perjudicial per a la salut que la cocaïna i, tanmateix, les vedettes només

cantaven per a una de les drogues blanques. Aquest espectacle centra la seva investigació en la llet de vaca com a sedant de les masses i les seves emocions a través del cuplet, el tango, el fandanguillo, el foxtrot i el pasodoble.

Pot el cuplet amansir les feres? La creadora Glòria Ribera treballa per a la recuperació del gènere, juntament amb Amalia Calderón, amb actuacions al Cercle del Liceu, el Molino de Barcelona i el Centro Cibeles de Madrid. D’ella en diuen que és “una bèstia escènica, una folklòrica trash” (Gema Moraleda, Somnis de Teatre) o que és “néta de Raquel Meller, Marujita Díaz, Guillermina Motta i Mary Santpere (les iaies que tots voldríem tenir). Continuadora d’una nissaga de dones avançades al seu temps, intel·ligents, talentoses i amb molta ironia” (Oriol Puig Taulé, Núvol).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa