MónTerrassa
El terrassenc Lildami publica una nova cançó d’amor al “Supermercat”
  • CA

El cantant terrassenc Lildami ha publicat el seu darrer tema “Supermercat“, una cançó que ens explica una història d’amor que neix de manera espontània mentre fa la compra al supermercat. El cantant va “enganyar” als seus seguidors anunciant a través de les xarxes socials que trauria al mercat els seus propis cereals, però ahir dimarts va revelar que els cereals eren ficticis, i en realitat, publicava una nova cançó narrada en un supermercat de Terrassa. La cançó ve acompanya d’un videoclip divertit on hi participen algunes celebritats del programa ‘Eufòria’, com l’egarenc Miki Núñez.

Lildami va avisar dilluns a les xarxes socials que havia d’explicar una cosa important, i va sorprendre a tothom quan va anunciar que trauria al mercat els ‘Lildamis’, la seva pròpia marca de cereals, i que es podrien comprar a partir del dimarts 14 de juny a les 20:00h. Però ahir a les 20:00h no hi havia cap paquet de cereals ‘Lildamis’ a cap supermercat, sinó que es tractava d’una estratègia de màrqueting per la nova cançó.

Una estratègia per despistar els fans

Molts dels seguidors del raper van quedar sorpresos de la seva imaginació per despistar als fans amb uns cereals ficticis, una estratègia que no va quedar exempte de reaccions a les xarxes socials. Alguns van expressar que s’havien cregut l’anunci del nou producte i que fins i tot esperaven poder-los comprar ahir mateix.

El videoclip més “eufòric” de Lildami

La cançó ve acompanyada d’un videoclip on hi apareixen diferents celebritats del concurs musical ‘Eufòria’, on Lildami hi participa com a jurat. Elena Gadel i Marc Clotet acompanyen el raper en la seva historia d’amor, així com el terrassenc Miki Núñez -presentador del programa- i la seva parella Sara Roy. A més a més, també hi apareixen alguns dels concursants, com la Llum i en Chung-Man.

El videoclip ja es pot veure al canal de Youtube del cantant i es pot escoltar a totes les plataformes.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa