MónTerrassa
Lildami i Panellet de Terrassa, al Sona9
  • CA
Lildami | captura de pantalla

!--akiadsense-->

Ja s’ha fet públic el llistat del jurat amb els 18 grups i solistes que participaran en la 17a edició del Sona9. Una edició que tindrà com a novetat la presència de Palma i València com a nous escenaris on es faran els concerts preliminars. D’aquesta manera, els organitzadors volen ampliar a tot el territori lingüístic català la presència del certamen, impulsat per la revista Enderrock, Catalunya Ràdio i TV3, amb el suport dels governs català, balear i valencià, la Fundació SGAE i el patrocini d’Estrella Damm. D’entre els seleccionats, 12 dels candidats procedeixen de Catalunya, tres del País Valencià i tres més de les Illes. El ventall d’estils és variat i eclèctic i va del ‘Punk’ al ‘Folk’ passant per l”Indie-Rock’ al ‘Hip-hop’. Els recitals eliminatoris tindran lloc entre el 9 i el 25 de maig.

Els 12 artistes procedents de Catalunya elegits són Coherence (Barcelona / emo-punk), Ernest Bombí (Barcelona / pop d’autor), Fèlix Cuc (Arenys de Mar / pop-folk), Ju (Gurb / R’n’B), Karabash (Vallirana / indie-folk), Impuls (Girona / indie-rock), Lildami (Terrassa / hip-hop – trap), Marina Prat (Ripoll / cançó d’autor), Panellet (Terrassa / punk), Senyor Oca (Barcelona / hip-hop), Últim Cavall (Sant Pere de Ribes / noise-pop) i Urra (Barcelona / rock electrònic).

Des del País Valencià participaran Barbaritats (Xàtiva / rock), Deliri (Gandia / pop-folk) i L’Emperador (Canals / pop-rock), mentre que des de les Balears es presenten tres grups de Palma: Jès! (fusió),Salvatge Cor (pop) i Vaquer (folk-rock). Els 18 seleccionats han sobresortit d’un total de 120 grups o solistes que s’han presentat en aquesta 17a edició del Sona9.

Tots ells prendran part d’un CD recopilatori que s’editarà i es distribuirà amb un número especial de la revista Enderrock de l’agost. A més, el programa Sona9 d’iCat.cat, dirigit i presentat per Lluís Gendrau, també farà un seguiment setmanal del concurs i dels seus protagonistes, els dilluns de deu a onze de la nit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa