MónTerrassa
Lildami estrena nova cançó amb ADN terrassenc
  • CA

El cantant de Terrassa Lildami ha estrenat aquest divendres una nova cançó: ‘0822‘, un tema amb un ADN completament terrassenc, des del codi de la ciutat com a títol, l’artista col•laborador, i el videoclip. El tema forma part del que serà el seu nou EP que porta per nom ‘Cal Damià‘. L’egarenc ha publicat la cançó aquesta mitjanit, i amb pocs minuts ha rebut una molt bona resposta per part dels seus fans, sobretot els de Terrassa.

El títol no és l’únic element egarenc de la cançó. Per aquest tema, Lildami ha col•laborat amb el també artista terrassenc Killah Man, autor del tema ‘Entre Sombras’ o ‘No se que siento’, que acumulen gairebé 700 mil visites a Youtube. A més a més, el videoclip, dirigit per Pau Griera, també està gravat a diverses ubicacions de Terrassa. El lloc protagonista és el Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC), tant el seu interior com les emblemàtiques voltes de la teulada que li atorguen una personalitat única. També es poden veure les afores de l’Hotel Don Candido, o l’obrador Pa i Punt de Sant Quirze del Vallès.

El tema tracta sobre l’esforç, la constància i la superació personal. L’estil musical que predomina és el trap, però finalitza amb una mica de techno. Amb aquesta cançó, l’egarenc fa una picada d’ullet a la nostra ciutat, i algunes reaccions a les xarxes socials exposen que “Terrassa ja té himne”.

Lildami actualment es troba fent de membre del jurat al programa Eufòria de TV3, on també hi participa el terrassenc Miki Núñez com a presentador.

Lildami és el nom artístic de Damià Rodríguez, un noi de Terrassa graduat en Enginyeria de Disseny Industrial. A Spotify supera els 70.000 oients mensuals i alguns dels seus temes, com Pau Gasol, han superat les 900.000 reproduccions. El 2021 va publicar el seu segon disc, Viatge en espiral, i ara es prepara pel llençament del nou EP ‘Cal Damià’.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa