MónTerrassa
L’espectacle “Jurásico” acosta el món dels dinosaures a Terrassa
Espectacle Jurásico es podrà veure aquest diumenge a Terrassa
L’espectacle Jurásico es podrà veure aquest diumenge a Terrassa | Centre Cultural Terrassa

!--akiadsense-->

Una acurada posada en escena amb diferents espècies de dinosaures i efectes visuals i sonors, traslladaran als més petits a una jungla plena d’emocions i perills que entre tots hauran de resoldre. L’espectacle Jurásico tindrà lloc aquest diumenge 22 d’abril en dues sessions, a les 12’30h i a les 18h, al Centre Cultural de Terrassa.

L’intrèpid veterinari d’espècies tropicals Paco Cuesta i la presentadora de televisió Cassandra Ramires, viuen una sèrie de catastròfiques i divertides escenes quan en un descuit, la periodista allibera els dinosaures de les gàbies. Situacions còmiques on els actors interactuaran amb els nens del públic que els ajudaran a escapar dels perills de la jungla i amb una posada en escena completament exòtica, accidents, errors tècnics, tormentes i molts efectes especials. A més a més, els nens i nenes veuran el primer vol d’una ‘avioneta’ dins d’un teatre.

El públic viurà una aventura plena d’emoció i tendresa i presenciaran el naixement dels primers nadons dinosaures nascuts en llibertat, tot emès en directe per televisió. La més divertida i completa experiència teatral per a tota la família amb cinc dinosaures de mides i espècies diferents

Jurásico

Diumenge, 22 d’abril

Dues sessions: 12’30h i 18h

Preu: 16 euros

Durada: 75 minuts

Venda localitats: www.fundacioct.cat · 93 519 70 39 (dilluns a dissabte de 16h a 21h)

Diumenges i Festius: dies d’espectacle, des d’1 hora abans de començar

Nou comentari

Comparteix