Berto Romero actua aquest divendres a Terrassa | CCT

!--akiadsense-->

El conegut monologuista de la factoria de Buenafuente, Berto Romero, presenta el seu darrer espectacle aquest divendres, a les 21h, al Centre Cultural de Terrassa. A Sigue con nosotros parla de la seva nova etapa com a pare responsable i còmic respectat que està aconseguint la maduresa. La fama li havia pujat al cap, els traumes que arrossegava des de petit pel seu aspecte físic i la complicada relació amb la seva família l’havien fet desencarrilar. Tot i haver superat els complexes, en aquest monòleg veurem que Berto Romero n’està desenvolupant de nous.

Ara, a un pas d’arribar als quaranta, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb el públic. D’altra banda, segueix obstinat a cantar, ballar i a explicar la vida dels altres. La gran repercussió i notorietat de Berto Romero estan relacionades amb les seves aparicions televisives als programes de la productora del Terrat, especialment als de Buenafuente. No obstant això, Romero ha participat també en nombrosos espais radiofònics i és un dels membres fundadors de la productora El Cansancio, creada a finals de 1990. Ara torna als escenaris amb aquest espectacle on els ingredients segueixen sent l’humor, la música i el ball: històries sobre el “jo” públic del presentador i humorista per explicar els canvis que s’han produït al seu voltant durant els últims anys.

Les dades

Berto Romero

Sigue con nosotros

Dia i hora: divendres 27 de gener, a les 21h

Preu: 18€

Més informació

Venda d’entrades: Taquilla, de dilluns a dissabtes de 16 a 20h i una hora abans de la funció. Per internet www.fundacioct.cat. Per telèfon al 93 519 70 39

Nou comentari