MónTerrassa
Les ‘calibracions’ d’Irene Perez, al Museu Tèxtil de Terrassa
  • CA

L’Espai Zero del Museu Tèxtil de Terrassa acull l’exposició “Calibracions, en la cruïlla entre text/tèxtil, imatge i so en temps de pandèmia”, un projecte de Irene Pérez (Terrassa, 1975). Es podrà veure fins al 25 de juliol de 2021. Les obres creades per l’artista egarenca per aquesta exposició, neixen a arran del període de confinament esdevingut entre els mesos de març i maig de l’any 2020 i s’allarguen en el temps navegant la situació de pandèmia. Text, poesia i narrativa. Imatge, fotografia, objecte tèxtil. So, oralitat i música. Tot plegat una temptativa que sorgeix de la necessitat de determinar la nova mesura de tot; de (re)calibrar(nos).

Irene Pérez va iniciar la seva carrera a Chicago (EUA.), on va viure entre 1999 i el 2009. Llicenciada en belles arts a la Universitat d’Illinois a Chicago, els seus estudis també inclouen història de l’art a la Universitat Autònoma de Barcelona i fotografia i belles arts al College of DuPage (Illinois, EUA). A través de les seves obres l’artista Irene Pérez explora conceptes d’identitat, gènere, llenguatge i aprenentatge. Pérez utilitza diversos suports, incloent treballs sobre paper, tèxtil i so. Les seves obres parteixen de vivències personals i són indagacions multidisciplinàries que tenen com a objectiu convertir-se en vehicle generador d’experiències i pensament.

ACTIVITATS

• 11 d’abril. Obertura de l’exposició. Visita lliure dimarts i dijous de 10.00 a 14.00 i de 16.00 a 19.00 h més els diumenges de 10.00 a 14.00 hores.

• Visites acompanyades per l’artista. Els dijous 22 d’abril, 20 de maig, 17 de juny i 8 de juliol. Activitat gratuïta de 17.30 a 18.30 hores.

• Xerrada “Lletres i fils: art, text i tèxtil”, a càrrec de Irene Pérez. Diumenge 23 de maig. Activitat gratuïta a les 12 hores.

• Taller familiar infantil “Posem-hi paraules”, a càrrec de Irene Pérez. Diumenge, 13 de juny. Activitat gratuïta d’11.30 a 13.30 hores.

Totes les activitats són amb inscripció prèvia a: [email protected] / 93 731 52 02. Hi haurà control d’accés i aforament limitat d’acord a les normatives de seguretat actuals.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa