MónTerrassa
L’EMM – Conservatori de Terrassa inicia el període de preinscripció
  • CA
L'edifici de l'Escola de Música de Terrassa - Conservatori de Terrassa
L’edifici de l’Escola de Música de Terrassa – Conservatori de Terrassa | Wikipedia

!--akiadsense-->

L’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa inicia el període de preinscripció per al curs 2020-2021. El centre posa a disposició de la ciutadania una gran diversitat d’ensenyaments, que van des de cursos formals de tots els nivells fins a grups instrumentals, orquestres i corals, amb una àmplia oferta formativa per a infants a partir de quatre anys i fins a les persones adultes.

La preinscripció per a l’Escola Municipal de Música restarà oberta del 2 a l’11 de març i en ella s’inclouen els tallers de música en família amb infants a partir de quatre anys, sensibilització musical per a infants d’entre cinc i sis anys, ensenyament bàsic per a infants a partir de set anys, i per a joves i persones adultes a partir de tretze anys. També es pot accedir a ensenyament avançat en els mòduls de jazz, tradicional i clàssic. Per últim, també serà possible formalitzar la preinscripció en una àmplia oferta de tallers quadrimestrals, com els tallers d’audició i cultura musical per a persones adultes i el taller de teatre musical, entre d’altres.

La preinscripció també està oberta a totes les persones usuàries que ja cursin estudis musicals fora del centre i vulguin accedir a algun curs dels plans formatius de nivell bàsic, avançat o de persones adultes. En el cas de la preinscripció a les proves d’accés al Grau Professional de música, el termini serà del 23 de març a l’1 d’abril.

L’EMM – Conservatori de Terrassa farà una jornada de portes obertes el dimarts dia 3 de març a les 18 h per tal d’apropar l’oferta formativa a tota la ciutadania, que tindrà l’oportunitat de veure i escoltar de primera mà la tasca que l’alumnat i el professorat porta a terme diàriament, a més de poder visitar les diferents instal·lacions del centre. El full de preinscripció es pot descarregar a la pàgina web municipal: https://www.terrassa.cat/preinscripcio-escola-musica, on també es pot trobar detallada la documentació necessària per fer aquest tràmit. També es pot fer la preinscripció de manera presencial a la secretaria del centre (c/ de Miquel Vives, 2) de dilluns a divendres de 16 a 18.45 h i els dimarts i dimecres també en horari de 10 a 12.45 h.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa