MónTerrassa
L’Embarral estrena el seu nou espectacle “Flor de Neu” a Terrassa
  • CA
L’equip de L’Embarral | Ateneu Candela

!--akiadsense-->

El proper dissabte 14 de gener, a les 18.30h i a l’Ateneu Candela, L’Embarral estrenarà el seu nou espectacle dins el Cicle Infantil de l’Ateneu Candela coorganitzat amb la llibreria Synusia. Es tracta d’un contacontes que porta per títol Flor de Neu i que explica la història de la Roser, una nena a qui agrada molt llegir i que a través dels contes descobreix la neu. La Roser, però, no ha vist mai nevar i la seva curiositat la portarà a iniciar un viatge a través de boscos poblats de personatges fantàstics per descobrir la neu.

El contacontes està interpretat per Alba Valldaura i Pau Gòmez i compta amb les il·lustracions de Mariona Alberich, tots tres membres de L’Embarral. Aquest cop, però han comptat am la col·laboració d’Oriol Bolde en la construcció del titella protagonista de l’espectacle i amb Núria de Andrés Cid en la composició de les músiques originals.

Aquest contacontes forma part del Cicle Infantil de l’Ateneu Candela organitzat per L’Embarral i la llibreria Synusia. El cicle té l’objectiu de fer arribar la literatura i les arts escèniques als més petits a través de conta-contes i espectacles pensats experessament per ells. Taquilla inversa.

FITXA ARTÍSTICA

Flor de Neu, una producció de L’Embarral

amb Alba Valldaura i Pau Gómez

text: Pau Gómez

il·lustracions: Mariona Alberich

música: Núria de Andrés Cid

titella: Oriol Bolde

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa