MónTerrassa
L’artista Bicman exposa “Homenatge a Lluís Llach” a Terrassa

L’il·lustrador vallesenc Jordi Magrià, més conegut com a Bicman, presentarà l’exposició “Homenatge a Lluís Llach” a la Factoria Cultural de Terrassa del 19 de novembre a l’1 de desembre. L’exposició està organitzada per Òmnium Terrassa, ANC Terrassa i Consell per la República de Terrassa, i pretén ser un homenatge a la figura de Lluís Llach. Consta d’una vintena llarga de quadres basats en les seves cançons, i en cada un d’ells hi ha un fragment de la lletra i el dibuix, fet en bolígraf, que ha inspirat la cançó.

El dia de la inauguració, el divendres 19 de novembre a les 19:00h, hi seran presents el mateix Jordi Magrià, Lluís Llach i la política Gabriela Serra. També dins el marc de l’exposició, el divendres 26 de novembre, Albano-Dante Fachin oferirà una conferència.

Apart dels quadres, també es presenta el llibre de Magrià. Es tracta d’un llibre que recull tant el dibuix com la lletra inspiradora que es podrà veure a l’exposició, i a més a més, un codi QR per poder escoltar la cançó de Llach des del mòbil.

Jordi Magrià, “Bicman”

Jordi Magrià és il·lustrador i dissenyador, més conegut amb el nom de “Bicman” pel fet de realitzar tots els seus dibuixos i retrats amb bolígrafs de la marca Bic. Des de l’any 2017, l’artista santcugatenc acostuma a retratar persones o dibuixar fets relacionats amb la cultura catalana i el procés independentista. Anteriorment, Magrià ha treballat a grans marques com Chupa Chups, Nestlé o Danone. Va ser degut als fets que van tenir lloc l’octubre de 2017 que l’artista va començar a dibuixar amb bolígraf Bic els polítics empresonats i els exiliats, va penjar un retrat a les xarxes socials, i va tenir molt bona resposta. Poc a poc s’ha anat fent un lloc al món de la il·lustració, i ara presenta l’exposició “Homenatge a Lluís Llach” a Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa