MónTerrassa
L’Ajuntament garanteix la programació del Jove de Festa Major
  • CA

Malgrat la renúncia a participar en l’organització del Jove de Festa Major, anunciada avui per algunes de les entitats que formen part del Consell de Joves de Terrassa, l’Ajuntament garanteix la programació musical prevista en aquest espai, que aquest any presenta una oferta molt destacada i de reconegut nivell.

Les actuacions musicals, que tindran lloc a l’Espai Vela (carpa de Vallparadís a la zona del Torrent de la Font de Sagrera del parc) seran les mateixes que s’havien proposat al propi Consell de la Joventut: s’iniciaran el divendres 28 de juny amb l’actuació del grup de hip hop saragossà, Rapsuskley, un dels referents estatals del gènere. El dissabte 29 de juny serà el torn d’un històric del flamenc-pop espanyol, el cantant i músic originari de Figueres Kiko Veneno, amb més de 40 anys d’exitosa carrera musical a les espatlles, que presentarà el seu últim treball “Sombrero Roto”. Per últim, el diumenge 30 de juny, l’edició d’El Jove es tancarà amb l’actuació del grup osonenc Oques Grasses, que està triomfant amb un estil propi reggae-pop i que portarà la seva darrera proposta discogràfica “Fans del sol”.

El Govern lamenta el “desistiment” d’aquestes entitats “precisament aquest any, en què l’aportació municipal per a la contractació artística ha estat la més gran des que existeix El Jove”. Malgrat la renúncia, l’Ajuntament garanteix i assumeix com cada any la contractació de les actuacions musicals, així com el cost de les infraestructures, i és per aquest motiu que s’oferiran aquests espais a entitats de la ciutat, prioritzant les que fan promoció musical sense ànim de lucre.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa