MónTerrassa
Ladilla Rusa i el Joan Colomo més familiar: doble concert a Terrassa
Ladilla Russa actua aquest cap de setmana a Terrassa
Ladilla Russa actua aquest cap de setmana a Terrassa | TMM

!--akiadsense-->

Ladilla Rusa i el Joan Colomo més familiar, aquest cap de setmana a Terrassa. Dins del cicle Terrassa Música Moderna, els primers es podran veure a la sala La Rasa 64 (antiga Faktoria) i els segon a la sala Fred Astaire.

Més informació i compra d’entrades

LADILLA RUSA

Dissabte 28 de novembre de 2020, 20 h. Sala La Rasa 64 de Terrassa

El grup d’electropop Ladilla Rusa va néixer el 2017 com una broma de dos amics de tota la vida, els periodistes Tania Lozano i Víctor F. Clares. Des de llavors, i sempre amb l’humor i la festa com a bandera, el grup ha popularitzat cançons com Bebo (de bar en peor), Criando Malvas, Princesas o la que és ja gairebé un himne de revetlla, Macaulay Culkin. En 2019, ja sota el paraigua de l’segell El Genio Equivocado, editen el single “KITT y los coches del pasado”. Recentment han editat un nou tema, “A un metro y medio de ti”,…quelcom que hem interioritzat molt, en els últims mesos.

JOAN COLOMO

Diumenge 29 de novembre de 2020, 12 h. Sala Fred Astaire de Terrassa

ALERTA! Menors de 3 anys Gratuït. Tanmateix, heu de treure l’entrada “Menors de 3 anys” per poder accedir. Raó: Control d’aforament.

Mesurar el talent és absurd, impossible, fins i tot ridícul; però ningú dubtaria que el talent existeix. Només cal fer un passeig per la trajectòria musical de Joan Colomo per tenir-ne una prova irrefutable. Un talent que desborda per totes bandes, que dibuixa melodies impossibles amb una mà mentre, amb l’altra, juga a sorprendre’ns amb detalls de producció inesperats. Un talent capaç d’interpretar tots els papers de l’auca, i, si li sobren deu minuts, inventar-se’n de nous. I quan després d’escoltar-ne tots els discos pensem que sí, que ja ho tenim, que ja hem entès el què i el com del torrent creatiu del de Sant Celoni, treu un disc nou i ens torna a agafar per sorpresa, assenyalant passadissos i portes que ni ens havíem imaginat que existien.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa