MónTerrassa
La Cultura Popular de Terrassa fa festa grossa
  • CA

Aquest dissabte 1 d’abril tindrà lloc, la setena edició de la Culturassa, la Festa de la Cultura Popular, organitzada com cada any per la Coordinadora de Grups de Cultura Popular i Tradicional Catalana de Terrassa que ja agrupa més de trenta-set entitats de les més diverses i variades expressions de la Cultura Popular Festiva.

Com a novetat important, enguany s’ha hagut de traslladar la fira d’ubicació. Així, s’abandona del Parc de Sant Jordi a causa de les obres que s’estan realitzant a la Masia Freixa, i es farà al Parc dels Catalans. Aquesta fira d’entitats tornarà a ser, doncs, durant tot el dia, el reflex de la cultura popular terrassenca. Els grups que formen part de la Coordinadora hi faran actuacions, tallers i assajos oberts a tothom.

Amb aquesta festa ja consolidada es pretén, d’una banda, mostrar a la ciutat l’activitat de cadascuna de les entitats i, de l’altra, fomentar la cohesió entre els diversos grups. La Culturassa començarà a les 11h del matí i s’allargarà fins a les 9h del vespre.

11h Xocolatada gratuïta per a tothom

14h Dinar Popular

17:30h Cercavila pels carrers del centre

19h Actuació castellera amb els Minyons i els Castellers

20h Ball amb els grup “S’en Fa Una”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa