MónTerrassa
La cantautora Nunu Garcia presentarà dissabte “L’Eco de la Cova” a El Vapor
  • CA

La cantant presentarà aquest dissabte 17 d’abril a El Vapor el seu nou EP “L’Eco de la Cova”, un treball que l’ha permès entrar a l’univers de la poesia a través de la música. 

Nunu Garcia Duran va rebre fa un any l’ajuda a la composició de Cases de la Música i SGAE, cosa que la va motivar a iniciar aquest projecte. Ha musicat alguns dels poemes que conformen el poemari ‘Cova’ de la poetessa egarenca Anna Fernández, portant-los després a un espectacle multidisciplinar amb il·lustració (Judith con H), poesia (Anna Fernández) i música (Nunu Garcia Duran) en directe.

El projecte del disc L’Eco de la Cova ha estat impulsat també gràcies a una campanya de micromecenatge, a través de Verkami. Aquest treball va sortir a la llum el passat dia 5 de març de 2021, sota el segell Casa de la Música Records, i s’ha enregistrat a L’Olivera estudi amb en Vic Moliner i en Pau Brugada a la producció, enregistrament i mescla.

Aquest dissabte podrem gaudir-lo en directe a la Casa de la Música de Terrassa, a les 20.00h. Pel directe del disc la cantant juga amb noves sonoritats on hi inclou un pedal de loop i experimenta amb aquest llenguatge, i amb en Pau Brugada a la guitarra i els pedals. La Nunu també té alguna altra estrena sorpresa preparada per fer de la presentació dissabte un dia ben especial!

El disc en format físic es podrà adquirir el mateix dia del concert.

DIA: DS 17 DE MARÇ
HORA: 20h
LLOC: EL VAPOR – CASA DE LA MÚSICA.
C/ Mare de Déu dels Àngels 76

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa