MónTerrassa
Kids from Mars presenten el seu disc de debut a Terrassa
  • CA

La Casa de la Música de Terrassa i diferents col·lectius i festivals musicals de la ciutat, amb el suport de l’Ajuntament de Terrassa, tornem a col·laborar per segon any consecutiu per oferir un programa de concerts d’estiu als barris que s’emmarca dins la programació Fem Estiu 2021. Es tracta d’un projecte local, col·laboratiu i de proximitat, en el qual participen els festivals i entitats Musikalparc (Reactiva), Fred Festival, Record Store Day (Egara Rocks), Terrassa Secreta (L’Embarral) i Casa de la Música de Terrassa.

Aquest dissabte hi haurà el tercer concert del cicle amb els grup KIDS FROM MARS, un acte organitzat en col·laboració amb Musik al Parc.

Dissabte 14 d’agost, a les 21h
Preu: Gratuït. Amb reserva prèvia.
Lloc: ESCOLA AGUSTÍ BARTRA. Av. de Barcelona, 69, 08222 Terrassa.
Hora: 20h Obertura de portes | 21h Kids From Mars

Amb només 15 anys van debutar amb el seu tema “August” que els va posar en el punt de mira per la seva maduresa musical i la seva capacitat de trepitjar l’escenari amb l’energia i el saber estar dels que porten anys en això. Ara, amb 18 anys acabats de fer, Kids from Mars compten amb dos EP’s al mercat “A finals d’abril de 2021 van publicar el seu disc debut, de títol “18” amb motiu de la seva entrada a la majoria d’edat. “18” compta amb 8 nous temes que barregen castellà i anglès i que ja van presentar amb uns singles: “Bájame a la Tierra”, “Triángulo de Verano” o “Ciudad Apagada”. Sens dubte, i de nou, ens sorprenen per la seva sonoritat barrejant indie, pop, rock i electrònica i abraçant els ritmes ballables.

L’accés als concerts és gratuït però cal reservar prèviament les entrades ja que l’aforament és limitat. L’obertura de portes es farà 1 hora abans de l’inici de l’esdeveniment per tal de garantir una entrada esglaonada del públic. Podeu reservar les vostres entrades a través de l’enllaç clicant aquí.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa