MónTerrassa
Karaoke amb la Seu d’Ègara de fons, per la Festa de Cap d’Any a Terrassa
  • CA

Karaoka a l’aire lliure i amb la Seu d’Ègara de fons per a la Festa de Cap d’Any a Terrassa. Després de dos anys en què no s’havia pogut celebrar un acte especial per donar la benvinguda al nou any per culpa de les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, aquest 2022 es reprèn aquesta activitat que havia obtingut bon resposta ciutadana.

Tanmateix, aquest any s’ha decidit traslladar l’escenari de lloc. Per seguretat i per comoditat dels assistents, l’Ajuntament ha optat per muntar la festa a la plaça del Rector Homs, amb l’esplèndid conjunt monumental com a testimoni. El govern municipal afirma que aquesta iniciativa ha estat treballada i elaborada conjuntament amb l’associació de veïns de l’Antic Poble de Sant Pere i la parròquia de Sant Pere.

Serà el dia 31 de desembre a partir de dos quarts de dotze de la mitjanit (23.30h) i s’allargarà fins a dos quarts de dues de la matinada (1.30h). La festa és oberta i gratuïta per a tota la ciutadania. Ara bé, hi haurà controls d’accés, instal·lats en els diferents punts de confluència per entrar a la plaça: des del carrer major de Sant Pere, el carrer de la Rectoria, el carrer de Joan Duch, i el carrer de la Creu Gran. Es recorda que per motius de seguretat no es permetrà l’entrada a la zona amb amb ampolles i gots de vidre.

Què es farà a la Festa de Cap d’Any?

La festa de Cap d’Any comptarà amb dues figures especials. Per una banda, s’iniciarà amb l’actuació de la cantant, compositora i actriu cubana resident a Terrassa, Teresa Yanet. Amb ella es vol començar a animar als assistents per preparar-se per a les campanades i rebre el 2023 amb alegria.

Una mica abans d’arribar a les dotze de la nit, li cedirà el torn a la Companyia Óscar Bueno, que seran els encarregats d’introduir les campanades de Cap d’Any. A les 0 hores, l’església de Sant Pere centrarà totes les mirades perquè des d’allà sonaran les campanes per poder-se menjar el raïm.

Ja entrats en el nou any, serà el moment de l’inici de l’espectacle «Videoclip de Cap d’Any: Karaoke 2023», a càrrec de la Companyia Óscar Bueno. Una gran pantalla projectarà els videoclips amb les lletres de les cançons perquè els terrassencs i terrassenques puguin cantar, ballar i seguir tota la música que vagi sortint. Seran cançons molt conegudes dels últims anys que permetran moure també una mica l’esquelet. És doncs un super karaoke a l’aire lliure.

Com arribar a la Festa de Cap d’Any

Pel que fa a mobilitat, per facilitar que la ciutadania que ho desitgi pugui assistir a l’acte en transport públic sense necessitat d’utilitzar el vehicle privat, la nit del dia 31 estarà operatiu el servei Bus Nit de Tmesa, que fa un recorregut circular entre la rambla d’Ègara i les avingudes de Barcelona, Jaume I i l’Abat Marcet, passant per Can Jofresa. Aquest servei de transport nocturn comptarà, a més, amb el servei de “parada intermèdia”, és a dir, es podrà sol·licitar que el vehicle s’aturi encara que no sigui el punt habitual on hi ha la marquesina.

D’altra banda, des de l’Ajuntament informen que es durà a terme un dispositiu especial de seguretat per vetllar pel benestar dels assistents. I, a posteriori, s’ha organitzat un dispositiu extra de neteja viària i de recollida de residus per deixar la plaça de Mossèn Homs neta i polida un cop acabada la festa. Per facilitar la feina, el dia 31 de desembre s’instal·laran contenidors que es retiraran el dia 1 de gener al matí.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Antonio Guzmán a desembre 22, 2022 | 09:56
    Antonio Guzmán desembre 22, 2022 | 09:56
    Todo me parece genial. Pero el bus nit es descriminatorio. Como siempre los barrios periféricos quedamos sin servicio, como Maurina, Roc blanc, san Lorenzo, can roca, la grípia, Montserrat, cogullada,etc ... Si vive en las avenidas genial te dejan en la puerta porque puedes pedir que pare pero si no pues eso. Pero eso sí descongestionants el centro de tráfico y lo desviamos a la ángel Sallent que és la perifèria y que bien el centro limpio de hojas de contaminación y demas

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa