x
Júlia Moumen i Fredrik Strand actuant a ‘La Voz’ | LA VOZ

Els amants del programa televisiu La Voz tenen una cita aquest divendres 12 d’abril a Terrassa. A les 22h, la terrassenca Júlia Moumen i el suec criat a Llançà (Girona) Fredrik Strand, finalistes de la cinquena edició, actuaran a la Sala Comanou de Terrassa. Presentaran el seu primer tema, ‘Despertar‘, composat pel mateix Fredric, dirigit per Manuel Carrasco i produït per Pablo Cebrián. Ja acumula prop de 35.000 visualitzacions a Youtube.

Júlia Moumen (Terrassa, 1998), és una jove polifacètica que en l’actualitat cursa un grau d’Educació Primària, entrena a un equip d’hoquei herba i fa classes de cant i guitarra a nens petits. Amb només 15 anys Julia va començar a versionar cançons i va decidir fer els seus covers públics a YouTube, la qual cosa li va servir de base per iniciar una formació autodidacta. El seu interès va anar creixent i va començar classes de cant per millorar la seva tècnica i es va presentar a La Voz havent de vèncer les seves inseguretats. La seva major referència és Ed Sheeran i algun dia a ella també li agradaria ser capaç d’omplir un estadi sencer únicament acompanyada de la seva guitarra i la seva veu.

Fredrik Strand (Estocolm, 1999), amb dos anys ja mostrava la seva afició a escoltar música clàssica i als cinc anys es va traslladar al poble matern Llançà a Girona. Fredrik ha estudiat el Grau Professional de cant líric al Conservatori del Liceu de Barcelona i és cantant solista de l’Orquestra Versatile de Figueres. Fredrik està actualment centrat en la seva carrera musical i dedica tot el seu temps a perfeccionar la seva tècnica vocal i a la composició de noves cançons.

Nou comentari