MónTerrassa
Joventut i Lleure atorga 5beques de suport a creació artística
  • CA

L’Ajuntament de Terrassa, a través del BaumannLab, el laboratori de suport a la creació del Servei de Joventut i Lleure Infantil, ha concedit cinc beques anuals per fomentar la professionalització dels i les joves creadores, així com el desenvolupament de projectes d’arts visuals i processos de creació i producció cultural a la ciutat. La comissió de valoració ha atorgat els ajuts d’aquesta convocatòria als següents projectes:

– Suport a la creació artística (modalitat Creació Jove): beca de 1.800€ al projecte “Hi ha possibilitat de tenir alguna particularitat? Des de 20 cadires”, de Judit Bou Comas.

– Suport a la creació artística (modalitat Ad cum panis): beca de 1.000€ al projecte “Compartir: una metodologia per a l’art”, de Paulo Alexandre Cacais Pedrosa.

– Disseny d’accions formatives: beca de 1.800€ al projecte “Programa formatiu en informàtica creativa”, d’Álvaro Manuel Pastor Sánchez.

– Grafiti invaders: beca de 1.000€ al projecte “Nuevos vecinos”, d’Edgar Goas Blanco.

– Experimentació audiovisual i art digital: beca de 1.000€ al projecte “El Teatrillu” (eina per projectar i manipular la llum en directe) de Joan Viscasillas, Laia Tubío, Àlex Kiran Cabrer i Paula Miranda.

La comissió de valoració de la darrera convocatòria de beques BaumannLab l’han format en aquesta edició el coordinador de projectes d’Art Contemporani i Educació de l’Escola d’Art i Disseny de Terrassa, Gabriel Verderi; la coordinadora del servei municipal d’Arts Visuals, Susana Medina; el programador i artista visual Fito Conesa, l’artista visual local Imanol Buisan i la tècnica municipal de joventut Laura Fusté.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa