MónTerrassa
Un Jove “confinat” per a la Festa Major de Terrassa
  • CA
El representant del Consell Local de Joves de Terrassa presentant El Jove 2020
El representant del Consell Local de Joves de Terrassa presentant El Jove 2020 | Lluïsa Tarrida

!--akiadsense-->

La Festa Major de Terrassa seria menys festa major si no hi hagués El Jove. L’espai dedicat als adolescents i joves de la nostra ciutat també tindrà cabuda en aquesta festa “confinada”. Així, des del Consell Local de Joves s’ha preparat una sessió musical especial: seran 9 grups que interpretaran 3 o 4 cançons.

Un tastet musical que donarà l’oportunitat de descobrir grups i/o artistes com: David Sans, Jardín de Fàtima, Pangea, Marina Magaña, El Biri, Reverb, Noelia Ayesteram, El plan de Alberto i Impostores. Els organitzadors subratllen que “hem buscat diversitat de gèneres perquè tothom s’hi senti representat”, un any en què consideren “necessari” donar suport al sector cultural i també oferir una oportunitat de lleure per als joves.

Serà dissabte dia 4 de juliol a les 19.30h i es podrà seguir en directe per les xarxes socials del Consell Local de Joves de Terrassa (@cjterrassa a Instagram o al seu Facebook). Com també passa en la resta d’actuacions musicals programades, entra dins del projecte solidari “Terrassa vibra a l’hospital”, on aquells que es connectin en streaming podran fer un donatiu, a partir d’1 euro, per a la compra de dos pianos de cua perquè es col·loquin als hospitals de Terrassa.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa