El pintor terrassenc Josep Albert i Alvira presentarà l’exposició “Josep Albert, d’un silenci que no és resignat” a Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa. Els seus quadres es podran veure a la sala Salvador Alavedra a partir d’aquest 8 de gener de 2022, fins el proper 3 de febrer de 2022.

Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa comuniquen a la seva pàgina web que aquesta exposició de Josep Albert i Alvira és una retrospectiva de l’artista terrassenc on es podrà gaudir d’una pintura amb una descripció molt personal dels temes que tracta. Amb una pinzellada de poc gruix i treballada amb molta minuciositat i precisió, descriu els elements que conformen l’obra, donant una visió múltiple i parcial alhora, plena de detalls i situacions distintes. Recorda al pintor flamenc Peter Brueghel com també sense anar tan lluny a un pintor molt estimat d’aquesta casa, Manuel Molí.

Els Amics de les Arts i Joventuts Musicals de Terrassa premetran visitar l’exposició de 18:00h a 20:00h del vespre, de dimarts a diumenge, des d’aquest dissabte 8 de gener fins el 3 de febrer.

Altres exposicions

El local també presenta l’exposició “Art i Ment”, de les unitats de salut mental de la Fundació Assistencial i els recursos residencials de salut mental de Fundació Vallparadís, que es podrà veure fins el 13 de gener, de 18:00h a 20:00h del vespre, de dimarts a diumenge a la sala Joaquim Cardellach.

Aquesta exposició vol fer visible a la ciutadania terrassenca uns treballs plàstics realitzats per els residents d’aquesta Fundació posant a la venda les seves obres, els guanys dels quals aniran a la Marató de TV3 que enguany va sobre La Salut Mental. Aquesta Entitat ha volgut col·laborar cedint el seu espai expositiu, donat que les Arts Plàstiques és un camp que ajuda molt a aquests pacients a desconnectar i com a llenguatge propi. Estem segurs que es veuran obres interessants i esperem que aquesta mostra serveixi per a recollir diners.

Nou comentari