MónTerrassa
Llordella i Albinyana presenten un viatge visual i poètic a “Hop!”
  • CA

Els actors terrassencs Jordi Llordella i Queralt Albinyana presenten un viatge visual i poètic a l’espectacle Hop! Històries d’Objectes Perduts, dins del Petit Romea. Es tracta d’una de les estrenes més importants de la temporada per a l’equipament ubicat al Teatre Romea de Barcelona, i és un obra pensada especialment per als més petits.

Llordella i Albinyana estan dirigits per Gisela Juanet, en una producció de Viu el Teatre, amb la col·laboració de les companyies internacionals Starcatchers i Theatre o.N, les quals són les creadores de l’obra en la que s’ha inspirat el muntatge: A small story.

L’obra es podrà veure el cap de setmana del 3 i 4 de desembre, i els dies 15 i 22 de gener. Podeu comprar les entrades clicant aquí.

Projecte escènic pensat per als infants

A HOP! dues persones comparteixen un viatge a través d’objectes que evoquen retalls de la nostra vida, objectes per sentir, emocionar-nos i imaginar. La família, l’amistat, la pèrdua i la felicitat són els grans temes que expliquen les nostres petites històries. Els nostres records. La nostra infància.

VIU EL TEATRE és una plataforma pel desenvolupament de projectes escènics per a la infància. L’objectiu és impulsar projectes contemporanis multidisciplinaris que fomenten l’experiència artística compartida entre infants amb els seus acompanyants- i creadors, posant en valor la cultura com a transmissora de beneficis educatius. Per això en aquest tipus d’espectacle, i més concretament, a Hop! es busca que els infants puguin descobrir el món de les arts escèniques a través del teatre visual.

Qui és Jordi Llordella?

Nascut a Terrassa l’any 1976. Llicenciat en Art Dramàtic per l’IT de Barcelona, forma part de la companyia La Incògnita amb qui ha representat Incògnit de Nick Payne al Teatre Lliure, i Isadora a l’armari al Festival Grec 2022. Ha treballat també en companyies com Dagoll Dagom a La Nit de St. Joan (premi Butaca millor actor), Comediants o la companyia del Teatre Romea. Ha treballat al TNC en diferents espectacles de Jordi Prat i Coll, i en espectacles com El jovencito Frankenstein o T’estimo ets perfecte ja et canviaré. Les seves últimes aparicions en TV són a Tu también lo harías (Disney +) i Com si fos ahir (TV3).

Qui és Queralt Albinyana?

Nascuda a Terrassa, l’any 1980. Titulada per L’Institut del Teatre de Barcelona. Habitual en series de TV3, com a “La Riera” i IB3, “Treufoc”. Més de 20 anys d’experiencia en teatre, combinant obres de disciplines diverses, de text, musicals, familiars, o de creació. Els últims treballs son: “Fama”,“El Combat del Segle”,“Arminda”,“Reines de Shakespeare”, “Rostoll Cremat”,“Alícia, al país dels mòbils”, “Renard”, “RENT”, etc. Ha treballat amb Dei Furbi, Comediants, o Carles Santos… Té un disc editat “When I met the Blues”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa