MónTerrassa
Jokin Azpiazu parla de masculinitats i feminitats a Terrassa
  • CA
Jokin Azpiazu serà a Terrassa
Jokin Azpiazu serà a Terrassa | Cedida

!--akiadsense-->

Dijous 05 d’Octubre a les 19:30h la Llibreria Synusia acull la presentació del llibre Masculinidades y feminismo (Virus Editorial, 2017) amb el seu autor Jokin Azpiazu.

A Masculinitats i feminisme es qüestiona la noció, a priori positiva, de noves masculinitats. En general, aquestes es componen d’adults heterosexuals, de classe mitjana blanca i amb nuclis familiars heteronormatius que, sovint, exclou les masculinitats homosexuals, efeminades, trans*, menors o adolescents, migrants, gent gran o dones masculines. A la pràctica, ens trobem davant de grups autoreferencials que emfatitzen cada vegada més la pròpia identitat masculina, en lloc d’aprofundir en les relacions de poder o el diàleg amb el feminisme.

Jokin Azpiazu Carballo | Llicenciat en sociologia i màster en Estudis Feministes i de Gènere (UPV / EHU). Actualment treballa en el projecte europeu “Universities Supporting Victims of Sexual Violence (USVSV)” i és docent en el departament de Sociologia II de l’Euskal Herriko Unibertsitatea / Universitat del País Basc. El seu treball com investigador s’ha basat en els últims anys en l’estudi de les relacions de poder des d’una perspectiva feminista interseccional.

Aquesta presentació forma part del cicle “Patriarcat, feminismes i masculinitats dissidents” organitzat conjuntament per Amics de les arts i Llibreria Synusia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa