MónTerrassa
Joan Boada presenta a Terrassa el seu darrer disc
  • CA
Joan Boada
Joan Boada | X. Estany

!--akiadsense-->

Aquest divendres, dia 7 de febrer, el Vapor de la Casa de la Música acollirà la presentació del darrer disc de Joan Boada a Terrassa. Pràcticament un any després que veiés la llum i fos presentat en societat en la passada edició del Tradicionàrius (Gràcia, Barcelona), Boada pot apropar la rauxa, els pensaments, les idees i l’empenta del seu darrer treball a la seva Terrassa natal. Serà a les 21h i amb taquilla inversa.

A “Cedeerra” (Kasba Music, 2019), Joan Boada mostra la seva vessant més compromesa i combativa, sense embuts, empès per la realitat que ens envolta i que d’alguna manera, el motiva. Amb tocs de pop i també de folk, amb poemes recitats i alguna versió, dóna forma amb un àlbum que utilitza una estètica molt més animada, vibrant i desacomplexada que en el seu primer treball “És molt fàcil” (Kasba Music, 2015).

En el disc, produït, editat, mesclat i masteritzat a Sia Studio per en Jordi Armengol, apareixen en Joan Boada a la veu, llaüts i mandolines, acompanyat a les guitarres i programacions pel mateix Jordi, i pel David Plaza, “Plaç” al baix elèctric, fidel company que va compartir trajectòria al començament de La Carrau… El disc inclou també col·laboracions ben especials, d’altres antics membres de La Carrau com la Càrol Duran al violí i veus, en Roc Albero a la trompeta i arranjaments de vents, en Pep Moliner al trombó i la tuba, però també d’altres músics com en Victor Pedrol, del grup AMEBA, a l’acordió diatònic. En Jordi Martínez ens hi recita un text i el Quartet Brossa omplen un tema amb un arranjament de cordes de l’Aleix Puig. Tot això amb veus, gralles i ambients gravats entre Terrassa i Santa Coloma de Gramenet, que donen un toc càlid i actual però alhora popular a les noves cançons i versions que presenta en Joan.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa