MónTerrassa
“Jazz a prop” porta vuit concerts gratuïts a centres cívics de Terrassa
  • CA

Els centres cívics i casals de Terrassa, a més dels mercats municipals de la Independència i del Triomf, oferiran concerts de jazz gratuïts emmarcats en la programació del 25è cicle “Jazz a prop”, organitzat pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Terrassa, que se celebrarà del 29 de gener al 5 de març de 2022. La regidora de Cultura, Rosa Boladeras, acompanyada de la presidenta de MujazzT, Gemma Plans; i del vicepresident de MujazzT, Xavi Hinojosa, ha ofert aquest migdia una roda de premsa al Centre Cívic Alcalde Morera per presentar tots els detalls de l’edició d’enguany.

El programa d’enguany de “Jazz a prop” recull una àmplia oferta de concerts i de diferents estils de jazz, en la que destaca el talent format a Terrassa, perquè els terrassencs i les terrassenques puguin gaudir, arreu de la ciutat, d’una completa panoràmica musical. L’objectiu és el de contribuir a incrementar la cultura jazzística a la nostra ciutat i fer-ho de forma amena i accessible per a tots els públics.

“Seguim treballant per presentar, com cada any, un dels cicles de jazz més consolidats de la nostra ciutat i que aquest any celebra el seu 25è aniversari amb una programació de gran varietat estilística, eclèctica, innovadora i un concert especial de celebració de la mà del trompetista i cantant Ronald Baker, sens dubte un dels grans trompetistes de les últimes generacions del jazz nord-americà que es declara hereu de Miles Davis o Chet Baker i d’ Al Jarreau o Georges Benson com a cantant!”, ha declarat Plans.

La programació del 25è cicle “Jazz a prop” és la següent:

  • 29 de gener a les 12:00h al Mercat del Triomf: Three Cool Cats.
  • 29 de gener a les 20:00h al C.C. Maria Aurèlia Capmany: Anna Tàpia i Núria Palet Quintet.
  • 4 de febrer a les 20:00h al C.C Can Parellada: Mayte Alguacil and Her Trio
  • 11 de febrer a les 20:00h al C.C. Montserrat Roig: VLTRA!
  • 12 de febrer a les 20:00h al C.C. Avel·lí Estrenjer: Anna Luna Lucas & Urubú
  • 19 de febrer a les 19:00h al C.C. alcalde Morera: Big Dani Pérez & Albert Bello Quartet
  • 5 de març a les 12:00h al Mercat de la Independència: The Swing Lyons
  • 5 de març a les 20:00h al C.C. President Macià: Ronald Baker Quartet

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa