MónTerrassa
Sis concerts per celebrar el 20è aniversari de Jazz a la Fresca a Terrassa
  • CA
Tòfol Martínez Blued Band
Tòfol Martínez Blued Band | Tòfol Martínez Blues Band

!--akiadsense-->

La Temporada Estable a la Nova Jazz Cava de Terrassa enfila la recta final al mes de juliol amb un cicle d’estiu de sis concerts i fins a 26 músics participants. El 20è Cicle d’Estiu al Pati “Jazz a la Fresca” presenta en la seva 20a edició una programació per a tots els paladars musical.

Biel Ballester Trio

Divendres, 6 juliol, 2018 – 23:00

​Màxim exponent del gypsy swing a casa nostra, el mallorquí Biel Ballester inaugura el “Jazz a la Fresca” amb el seu trio format per Leandro Hipaucha a la guitarra rítmica i Oriol Gonzalez al contrabaix.

Tofòl Martínez Blues Band

Dissabte, 7 juliol, 2018 – 23:00

L’èxit a la passada edició al Festival de Jazz Terrassa de Tòfol Martínez de ben segur es repetirà aquest estiu al Pati en la celebració del “Jazz a la Fresca”. Una nit de blues on la banda que lidera el guitarrista compte amb d’altres excel·lents músics de l’escena catalana: l’harmonicista Joan Pau Comellas, l’organista Víctor Puertas i el baterista Agustí Borrell.

Jazzspirit & Josep M. Farràs

Divendres, 13 juliol, 2018 – 23:00

La música en directe i la solidaritat de nou van de bracet a la Nova Jazz Cava. El concert en benefici de l’Apoderament de la Dona a Burkina Faso que promou l’Associació Alba amb col·laboració amb Terrassa Solidària, presenta JazzSpirit amb un convidat d’excepció, Josep M. Farràs.

Marina Tuset Quintet

Dissabte, 14 juliol, 2018 – 23:00

Fins no fa massa dies passejava pels carrers de Nova York i Boston on no ha deixat de créixer musicalment. Després de la seva intensa estada i graduació a la Beerkley School of Music amb uns resultats excel·lents, la cantant de Sant Vicens dels Horts Marina Tuset torna a protagonitzar una vetllada imperdible a Terrassa.

Ignasi Terraza Trio & Pureum Jin

Divendres, 20 juliol, 2018 – 23:00

La recta final del programa d’estiu al Pati “Jazz a la Fresca” presenta en la seva 20a edició una artista que juga a l’alça al mercat jazzístic oriental i americà. Saxofonista i compositora, Pureum Jin es graduava a la Manhattan School i resideix habitualment a Charlotte (Virginia). En el seu debut a Terrassa, la jazzwoman sud coreana està molt ben acompanyada pel pianista Ignasi Terraza, un dels músics catalans amb més recorregut internacional.

Fèlix Rossy Quintet

Dissabte, 21 juliol, 2018 – 23:00

Traca final del 20è Jazz a la Fresca! El jove i ja reconegut solista i compositor Fèlix Rossy presenta banda renovada amb una combinació que es preveu explosiva. Músics de l’escena de Nova York amb el pianista Davis Whitfield i el baixista Benjamin Tiberio, i del circuït dels països catalans com el trombonista Tomeu Garcias i Andreu Pitarch a la bateria.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa