MónTerrassa
L’Institut Montserrat Roig celebra els 30 anys de vida

L’Institut Montserrat Roig compleix 30 anys de vida. Per això, el pròxim dimecres, 10 de novembre, a partir de dos quarts de set de la tarda, el centre educatiu organitza el gran acte central institucional. La jornada comptarà amb la presència del professorat, consell escolar, AFA, delegacions d’alumnat, representants de les institucions educatives, serveis educatius, equips directius i associacions col·laboradores. A més, també hi participarà la tinenta d’alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Teresa Ciurana, a més del fill de l’escriptora que dona nom a l’institut, Roger Sampere Roig.

Tal com anuncia l’equip directiu de l’escola, “es farà memòria viva de l’escriptora i de la comunitat de l’Institut Montserrat Roig d’abans, ara i demà”, perquè es vol “cuidar i celebrar que a l’institut hi ha vida, cultura, saber i valors”. L’acte s’amenitzarà amb el concert de dos grups d’exalumnes del centre, Delia Quartet i Kokopelli. El següent dissabte, dia 11, tindrà lloc una ponència a càrrec d’Aina Torres. I la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina 2022 serà una diada temàtica dedicada a Montserrat Roig i a la memòria dels 30 anys de l’Institut.

Dimecres 10 de novembre 2021

Lectura de l’article Dones mudes, dones de somni i Hora violeta

Acte amenitzat pel grup de saxos “Delia Quartet”

18:20 Rebuda i salutació a personalitats, convidades i convidats

18:35 Benvinguda i presentació Marina Roncal i Borrego, directora de l’institut.

18:45 Salutació de Teresa Ciurana i Satlari. 5a. Tinenta d’alcalde de l’àrea Cicles de la vida, i Regidora d’Educació, Solidaritat i Cooperació, Normalització lingüística de l’Ajuntament de Terrassa

19:00 Moment Montserrat Roig i Fransitorra (amb la presència de Roger Sampere Roig)

19:10 30 coses que m’agraden del Montserrat Roig

19:20 Exposicions guiades i obsequis

19:30 Concert “Kokopelli” i piscolabis

Dissabte 11 de desembre 2021

12:00 Ponència sobre Montserrat Roig per Aina Torres (autora del llibre “Montserrat Roig. La memòria viva”

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa