MónTerrassa
Injecció d’euros per convertir la Casa Soler i Palet en Museu d’Història de Terrassa
  • CA
Casa Soler i Palet, al carrer Font Vella | L.T.

!--akiadsense-->

L’Ajuntament de Terrassa rebrà un total de 463.603,73 euros de la Diputació de Barcelona per a un seguit d’actuacions de millora en diferents equipaments de la ciutat, actuacions que ha portat o portarà a terme l’Ajuntament entre 2018 i 2019. Aquest programa d’ajuts, que es concedeixen a través del Pla “Xarxa de Governs Locals 2016-2019”, estableix sis línies d’actuació que fan referència als equipaments culturals, bibliotecaris, educatius, esportius, edificis singulars i elements patrimonials i mercats.

Pel que fa referència a la línia de suport a equipaments culturals, una subvenció per un import de 50.000 euros contribuirà a finançar el projecte museístic de la Casa Soler i Palet, en compliment del Pla de Dinamització del Patrimoni Cultural de Terrassa, aprovat al febrer del 2015. Un projecte que preveu la reordenació dels usos actuals de la Casa Soler i Palet, establint l’edifici com a Museu d’Història de la ciutat i com a seu dels serveis centrals del Museu de Terrassa.

L’any 2019 es destinaran 50.000 euros més a les actuacions contemplades al projecte executiu de magatzem i sales taller de la planta baixa del Condicionament Terrassenc. El projecte estableix la redistribució de la planta baixa per a la creació de 14 magatzems per a l’emmagatzematge de material que s’utilitza a les activitats. També es preveu construir 2 sales-taller, destinades a ser l’espai de diferents entitats.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa