MónTerrassa
Indignació a les xarxes per l’expulsió de l’actriu de Terrassa d’El llop
  • CA

Indignació a les xarxes per l’expulsió de l’actriu de Terrassa que participava en el programa de TV3 El llop. Aquest dimecres, 2 de febrer, va emetre’s la primera part del laboratori, i no va tenir bones notícies per a la jove Alba Gallén. Optava a ser el personatge de la Nuri, a l’obra de Terra baixa. Tres actrius competien pel mateix paper i ella ha estat la primera en ser desqualificada. Això no ha agradat gens ni mica als teleespectadors que no s’han amagat a l’hora de dir-hi la seva i queixar-se.

Gallén és una jove de 20 anys, que estudia 3r de Periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona, i que ho compagina fent 2n de recorregut de teatre musical a Eòlia. Dels 5 als 17 anys, va formar-se en les arts escèniques a l’escola Les Pisanes de Terrassa, fins que als 18 anys va voler prendre-s’ho més seriosament i va inscriure’s a Eòlia. I com va explicar a Món Terrassa, per a ella, formar part del programa El llop era una gran oportunitat per fer el salt al teatre professional. No ha arribat a la final però, sens dubte, s’ha endut el reconeixement que es mereix per part del públic, i també dels membres del jurat.

Aixi ho demostra les desenes de missatges que han omplert les xarxes lamentant la seva expulsió:

Toni Aguilar, al mig, opta al paper d’en Xeixa; i ja és més a prop d’aconseguir-ho | TV3

Un segon terrassenc al programa, endavant

No és l’únic terrassenc que ha partit en el programa teatral. També hi trobem en Toni Aguilar, un actor que va superar les dues primeres fases de càsting i que s’ha plantat al Laboratori. El seu paper és el d’en Xeixa, tot i que alguns insinuen que faria un millor Manelic. Per ara, ha superat la primera criba i no ha estat el primer dels tres actors que opten a interpretar en Xeixa a marxar cap a casa. No va ser una decisió fàcil del jurat, que en un primer moment, a l’hora de la votació, no es van posar d’acord. Finalment però, Aguilar va convèncer i va passar ronda. La setmana vinent, veure com li va el darrer duel a dos.

Ara fa uns dies, el programa va fer-li una petita entrevista perquè expliqués com ho estava vivint:

Cadascun dels onze personatges de l’obra d’Àngel Guimerà s’ha hagut d’acomiadar d’un dels tres candidats a interpretar-lo. La setmana que ve se n’eliminarà un altre i continuaran només els actors seleccionats definitivament per actuar en el muntatge que dirigirà Àngel Llàcer, actor i presentador del programa. La majoria d’expulsions han sigut encaixades amb més o menys aprovació per part dels espectadors. Però a Twitter el poble ha manifestat clarament el seu desacord amb l’expulsió d’Alba Gallén. De la mateixa manera que des del primer dia els espectadors es van posicionar com a fans de l’Alexandra Olmo, de Juneda, per al paper de Marta, aquesta vegada hi ha un clam de decepció per l’Alba.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa