MónTerrassa
L’humorista ‘El Monaguillo’ aterra a Terrassa amb “¿Solo lo veo yo?”
  • CA

L’humorista i presentador ‘El Monaguillo‘ arriba a Terrassa per presentar el seu nou espectacle titulat “¿Solo lo veo yo?”. Les seves còmiques reflexions aterraran a l’escenari de LaFACT Cultural el proper dissabte 10 de setembre a les 18:00h de la tarda per arrencar les rialles del públic amb fàbules i anècdotes quotidianes.

El televisiu humorista, Sergio Fernández Meléndez, col·labora actualment al programa El Hormiguero 3.0, dirigit per Pablo Motos, al canal Antena 3.

L’humorista va començar col·laborant a la ràdio

Sergio Fernández Meléndez, més conegut com ‘El Monaguillo’, va néixer a Marbella l’any 1973. És humorista, actor i presentador. La seva carrera va començar fa més de 20 anys. L’any 1995 arrenca com a col·laborador de la cadena de ràdio Onda Cero i el 1998 es converteix en la parella radiofònica de José Luis Salas amb els programes “Eso es lo que hay”, “Esta noche o nunca”, “La noche es nuestra” (al costat de Begoña Gómez de la Fuente), “No son horas” o “Ábrete de orejas”, aquest últim a Europa FM.2.

També participa en nombrosos programes especials i retransmissions per a l’emissora, a més d’intervenir en projectes de Florentino Fernández.

“El club de la comedia” el porta a la fama

L’any 2001 es converteix en finalista al tercer certamen de monòlegs del programa “El club de la comedia” i això fa que li comencin a ploure les ofertes i recorre tota la geografia espanyola l’espectacle “Ciudadano cinéfilo”. El 2006 publica el llibre “Las fábulas del Monaguillo”. El 2009, és l’any en què El Monaguillo publica el seu segon llibre “…Y líbranos del mal humor, amén”, que recull, a més dels seus millors monòlegs, les trucades més divertides dels oients de ‘La Parroquia’ i les paròdies que fa de personatges famosos.

Actualment participa al programa televisiu ‘El Hormiguero 3.0’ d’Antena 3, dirigit per Pablo Motos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa